Foto: Tove Skjelstad

Stølsvandring på Kvannestølen med Valdres Sommersymfoni

120 betalende og ca. 30 «innfødte» stølsvandrere trosset hissige regnbyger uten at det gikk utover humøret...

TEKST: Tove Skjelstad og Odd Sagbråten
FOTO: Lene Dieserud, Tove Skjelstad og Odd Sagbråten

Tross regnet som forstyrret i andre halvdel av stølsvandringen, så sitter vi igjen med veldig gode følelser! Folk var interesserte og entusiastiske, vi ble tatt imot av stølseierne og hyttefolk på Kvannestølene, og følte oss veldig velkomne!


Foto: Odd Sagbråten

Alf Sagbråten, Sverre Høgvard, Arne Ivar Pettersborg og Nils Arne Komperud gav av seg selv og fortalte om sine egne minner og forhold til stølsområdet. Kari, Knut Einar og Kvannestølen Veg og Vel sto for kaffe og kaker til ca. 150 mennesker. Nils Arne på Åvoktrøa holdt et flott foredrag. En stor takk til de alle!

Valdres Sommersymfoni ved Guro Kleven Hagen og Kathinka Nilssen på fiolin, og Eivind Holtsmark Ringstad på bratsj sto for vakker musikk og sporty innstilling ved å spille for oss fra fjøsdøra, i ly for regnet!  


Foto: Lene Dieserud

Takk til gamle og nye stølsvandrere, mellom 100 -150 i alt. Dette blir et godt minne! Med dette var årets stølsvandring med Valdres Sommersymfoni over for i år.

 

Neste stølsvandring 10. august

Turen går til Raneiset og Tjednset, begge støler tilhørende Noraker gård. Dette er de nordligste stølene som vi tok med i boka vår, LES MER...

 

SE BILDER fra dagens stølsvandring
KLIKK PÅ BILDET for større bilde / slideshow...