Aktiviteter

Ski og Alpint 

Valdres Alpinsenter har 11 nedfarter, eget barneanlegg, og ikke minst snowboardpark som ruver høyt blant kjennere. I høysesongen blir ca. 180-200 km maskinpreparerte langrennsløyper koblet opp mot Beitostølen. Dette gir muligheter til både en og to dagers skiturer i et terreng, som både er variert, spennende og ikke minst usedvanlig vakkert.

Vandring

Fra Aurdalsåsen er det utmerkede turmuligheter inn mot Kruk, et attraktivt turområde øst for Fagernes. Lett og variert terreng i merkede stier for vandring/sykling om sommeren og oppkjørte skiløyper om vinteren. Midtpunktet for skiløypa mellom Beitostølen og Danebu.

Sykling

Valdres er kanskje landets beste område for tur og fjellsykling. Milevis med gode veier og stier egner seg godt til sykling for hele familien. 

Golf

Valdres Golf er en naturperle av en golfbane der den ligger naturskjønt til nede ved Aurdalsvannet i Vestringsbygda, 12 km fra Fagernes. 

Overnatting

Flere overnattngssteder av høy kvalitet ligger i direkte tilknyttning til både alpinsenteret og langrennsporene, og gjør Aurdal til et ideelt sted for en familievennlig kombinasjon av alpint og langrenn.

Opplev den gode fjellfølelsen med vandring og sykling på stier og stølsveier, flere fiskevann og merkede turstier.

Aurdal ligger på solsiden og i fjellområdene rundt Aurdalsåsen har man mange muligheter for turer både sommer og vinter i merkede stier og løyper.