Langrenn, alpint, randonee og toppturer

Langrenn

Aurdal og Kruk Løypelag

Preparering av skiløypenettet i hytte- og turområder i Valdres blir ivaretatt av lokale løypelag. Aurdal og Kruk Løypelag preparerer løypene fra Heimåsgrinda i nord (ca 3km nord for Nythun), via Pilset og Smørlifjell til Aurdalsåsen og videre til Bjørgovarden, Ølslykkja, Fjellsbygda og Tonsåsen i syd. LES MER...

Langrennsdestinasjoner og turforslag i Valdres

I langrennsparadiset Valdres kan du glede deg over 1500 km med preparerte langrennsløyper i både skogs- og fjellterreng.
For mer informasjon, se under Visit Valdres, LES MER...

 

Valdres Alpinsenter

Valdres Alpinsenter som ett av valdres største alpinsenter ligger vakkert til på solsiden i Aurdal og har 5 skiheiser og 14 løyper/nedfarter med ulik vanskelighetsgrad.

Skiområdet strekker seg fra 700 til 1060m, og terrenget er variert med mange elementer for snowboardere, freestylere og familievennlige løyper.

Det er eget barneområde med to barneheiser, et tallerkentrekk og et beltetrekk. LES MER...

 

Randoneeturer i Valdres

I Valdres har vi et rikt utvalg av fjell som passer til både erfarne og mindre erfarne skikjørere, også for Randonee som har blitt en populær vinteraktivitet. .

For mer informasjon, se under Visit Valdres...

 

Toppturer i Valdres

I Valdres har vi et rikt utvalg av fjell som passer til både erfarne og mindre erfarne skikjørere. Utforsk fjelltoppene i Valdres på ski!

For mer informasjon, se under Visit Valdres...