Ski og alpint

Skiløyper

Preparering av skiløypenettet i hytte- og turområde i Valdres blir ivaretatt av lokale løypelag.

Aurdal og Kruk løypelag er organisert som en forening, med hovedmedlemmer og støttemedlemmer. Løypelaget preparerer mellom 180 -190km skiløyper. Løypene har doble spor som legges med 2 moderne løypemaskiner. Tidlig i sesongen, eller ved spesielle snøforhold, blir løypene gjerne preparert med snøscooter og sporsetter.

Skiløyper i Aurdalsåsen, les mer...

Alpint

Valdres Alpinsenter er et meget flott skianlegg som ligger midt Aurdalsåsen, et område som er i stadig vekst. Alpinområdet har 14 nedfarter og eget barneanlegg, i tillegg til gode «offpist»- muligheter, dekker et hvert behov. 5 trekk, herav 1 for nybegynnere. 720moh - 1050 moh. Lengste bakke 2200m.

Snowboardparken, som har høy anerkjennelse blant kjennere, bør lokke kresne kjørere hit.

Skisenteret har åpent hver dag fra kl 1000 til 1600, og er åpent for kveldkjøring hver torsdag fra kl. 1800 til kl. 2030.

Her finner du også skiskole, skiutleie og kafé.

Koja Panorama - Afterski er plassert på toppstasjon, ved avstigning 1060 moh.
Utsikten er upåklagelig, et panorama ut over Aurdal med Golsfjellet, Hemsedalsfjellene og Skogshorn i bakgrunn.

Koja Panorama vil bli holdt åpen først og fremst i høysesong og ellers på lørdager når trafikken i alpinsenteret tilsier dette. 

Kojas røffe stil og beliggenhet er bare helt fantastisk, Valdres koseligste afterski, både for unge og godt voksne. Må oppleves...

Sikker og enkel adkomst til alpinsenteret fra østlandsområdet, kun 2 timer og 30 minutter fra Oslo. For transport, les mer...

Kontaktinfo:

Telefon: +47 61 35 99 99
E-post: post@valdresalpin.no
web: www.valdresalpin.com