Aurdal Fjordcamping og hytter

Helårsåpen familiecamping med barna i sentrum som ligger idyllisk til etter Aurdalsfjorden. Campingplassen har nydelige oppstillingsplasser for døgnturisten helt ned til fjordkanten og femstjerners sanitæranlegg. Det tilbys utleie av 18 hytter i ulik standard og 4 topp moderne leiligheter. Det er gode fiske- og bademuligheter, godt utstyrt lekeplass og kiosk, kro og pub.

Aurdal Fjordcamping og Hytter er en helårsåpen familiecamping der barna står i sentrum. Det er gratis fiske i Aurdalsfjorden langs campingens 1 km lange strandlinje og bading på fin badestrand med vanntrampoliner og stupetårn. Campingplassen tilbyr båtutleie og guidet tur på Aurdalsfjorden med båten Veslekari. Det er godt utstyrte lekeplasser med interaktive lekeapparater, trampoliner, wirebane, husker, sklier, 12 hulls minigolfbane, fotballvegg og utleie av tråkkebiler.

Campingplassen har utleie av 18 hytter i ulike standarder og 4 høystandard leiligheter. For informasjon, bilder og priser, se www.aurdalcamp.no. Bobil-, caravan- og teltplasser ligger idyllisk til helt ned til Aurdalsfjorden. Det er gratis trådløst internett og femstjerners sanitæranlegg.

På campingplassen finnes egen kiosk, kro og pub med alle rettigheter. I sommerhalvåret arrangeres flere utefester med levende musikk. Det holdes også flere arrangementer i lokalet «Kjeldarstogo» med pub og danseband i løpet av hele året.

Se www.aurdalcamp.no for mer informasjon, bilder og booking.

Velkommen til Aurdal Fjordcamping og Hytter!

Kontakt Aurdal Fjordcamping og Hytter
Telefon +47 61 36 52 12