Rudstølhøgde

Tomtestørrelse: 805 - 1492 m2 Fra 950 000,-
Eierform Eier (Selveier)
Adresse Rudstølhøgde, 2910 Aurdal

37 nye tomter med fatastisk beliggenhet "oppe på platået"...

Beliggenhet

Rudstølhøgde hyttefelt består av 37 nye tomter med fantastisk beliggenhet «oppe på platået» nær toppen av Valdres Alpinsenter og Aurdal Fjellpark.

Alpint: Valdres Alpinsenter er ett av Valdres største alpinsentre med 5 skiheiser og 14 løyper/nedfarter med ulik vanskelighetsgrad. Skiområdet strekker seg fra 700 til 1060 m, og terrenget er variert med mange elementer for snowboardere, freestylere og familievennlige løyper. Alpinsenteret har 2 terrengparker som er tilpasset for både store og små, eget barneområde med to barneheiser; et tallerkentrekk og et beltetrekk.

På toppen av anlegget, mellom Aurdal Fjellpark og Danebu Kongsgaard, ligger Fjellstølheisen (tallerkenheis) med 3 nedfarter/løyper. Området har eget snøproduksjons- og flomlysanlegg.

Langrenn: Området byr også på milevis med velpreparerte merkede skiløyper både i fjell- og skogsterreng. Preparering av skiløypenettet i hytte- og turområde i Valdres blir ivaretatt av lokale løypelag. Aurdal og Kruk løypelag er organisert som en forening, med hovedmedlemmer og støttemedlemmer.

 

 

Tomtekart

Trykk på kartet for større utgave...

 

 

Dersom du er interessert i Aurdal og Rudstølhøgde, ta kontakt for mer informasjon...

 

KONTAKTINFORMASJON

For informasjon/visning:
Eivind Akervold +47 906 81 595
Andre Husø +47 984 25 169

E-post: rud@aurdal.no

 

SE BILDER FRA OMRÅDET

Trykk på bildet for stort bilde/slideshow...