Overnatting

Aurdal i Valdres tilbyr flere alternativer innenfor overnatting, servering og afterski. De fleste med ski in/ski out, til både alpin og langrenn.

Beliggende på toppen av Valdres beste alpinbakker, og med ca. 180-200 km oppkjørte skiløyper, er Aurdalsåsen et eldorado for vinter entusiasten.

Leter du etter en eventyrlig ramme rundt bryllupet eller merkedagen din? Danebu Kongsgaard er det perfekte alternativet. 

Konferanse på Norges tak! Legg ditt neste kurs eller konferanse til Danebu Kongsgaard som har ypperlige fasiliteter til alle formål

Overnatting og servering
Alpin Apartments

Hytter og leiligheter til leie midt i bakken. Alle våre utleieenheter ligger i Valdres Alpinsenter, ski inn/ski out! Flotte hytter og leilighet med god utsikt til dalen.

Valdres Alpinsenter tilbyr også privat innleide hytter for utleie, beliggende med nær tilknytning til alpinsenteret og og dets nærområde. Alle med ski inn/ski out.

Kontakt Valdres Alpinsenter
Telefon +47 61 35 99 99
Overnatting og servering
Aurdal Fjellpark Valdres

Aurdal Fjellpark har overnatting i velutstyrte leiligheter. Med en beliggenhet på 1030 m.o.h. ligger vi i storslått natur, sommer som vinter. Vi har også hytter med overnatting fra 4 til 26 personer til leie.

Kontakt Marit Akervold
Telefon +47 907 40 505
Overnatting og servering
Danebu Kongsgaard

Et perfekt sted å lande og lade...

Kontakt Danebu Kongsgaard
Telefon +47 45 10 10 10
Overnatting og servering
Aurdal Fjordcamping og hytter

Helårsåpen familiecamping med barna i sentrum som ligger idyllisk til etter Aurdalsfjorden. Campingplassen har nydelige oppstillingsplasser for døgnturisten helt ned til fjordkanten og femstjerners sanitæranlegg. Det tilbys utleie av 18 hytter i ulik standard og 4 topp moderne leiligheter. Det er gode fiske- og bademuligheter, godt utstyrt lekeplass og kiosk, kro og pub.

Kontakt Aurdal Fjordcamping og Hytter
Telefon +47 61 36 52 12
Relevante linker
VALDRES

Valdres har et bredt og godt utvalg overnattingssteder og flere tilbyr online booking.

Uansett om du vil bo i hytte, leilighet, fjellstue, pensjonat eller på hotell, står vertskapet klare til å ta godt i mot deg. Det finnes også mange flotte campingplasser for de som kommer med egen vogn, bobil eller telt.

LES MER...